Obvestilo z dne 13.11.2020

Obvestilo z dne 13.11.2020

Spoštovani svojci!

Z veseljem vas obveščamo, da v Domu starejših občanov Ljubljana Bežigrad ni novih okužb.

Dom ostaja po navodilih epidemiološke službe NIJZ do nadaljnjega še vedno ZAPRT ZA OBISKOVALCE, prav tako so prepovedani izhodi stanovalcev. Novih sprejemov ne izvajamo. Ukrepe bomo sproščali v skladu z navodili pristojne epidemiološke službe NIJZ.

Od danes, 13.11.2020 stanovalci lahko zapustijo svojo sobo in se sprehodijo po oddelku kjer bivajo. Vsem bomo ponudili zaščitno masko.

Zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih redno spremljamo ter ob vsakem odstopanju zdravstvenega stanja odvzamemo bris. Zaenkrat so bili vsi brisi stanovalcev in zaposlenih negativni.

Stanovalcem vsakodnevno nudimo kavo in priboljške, obroke hrane jim postrežemo v sobi. S stanovalci se izvajajo individualne obravnave fizioterapije in delovne terapije. V individualno delo smo na različne načine vključeni vsi zaposleni.

Ohranjanje stikov bomo še naprej zagotavljali preko Viber-a in Skype-a Stanovalcem bomo nudili vso podporo, pomoč in spodbudo za ohranjanje fizičnega in psihičnega stanja.

Naprošamo vas za razumevanje trenutne situacije, potrpežljivost in za sodelovanje. Potrudili se bomo, da stanovalcem kljub trenutnim omejitvam zagotovimo čim bolj varno in prijetno bivanje.

Marjeta Maruša Kerč, direktorica

 

Obvestilo z dne 13.11.2020